Zo wordt u Vriend van de Beun

Onze slogan is 'Kleinkunst in Heiloo, een kleine kunst'. Daarmee bedoelen we dat de organisatie van voorstellingen door beroepsartiesten in Heiloo blijvend mogelijk is als voldoende inwoners uit Heiloo en omgeving ons steunen. Op het ogenblik hebben we meer dan 800 'Vrienden' achter ons staan.

 

Zij vinden het leuk en gemakkelijk om dicht bij huis naar het theater te (kunnen) gaan. Op de foto is te zien dat het in de foyer van De Beun vaak ook gezellig druk is.

 

Wie Vriend is, steunt het doel om professionele podiumkunst blijvend voor Heiloo te behouden. Maar niet alleen dat. Vrienden hebben ook voordeeltjes:

 

- u krijgt het jaarlijkse programmaboekje eerder dan niet-Vrienden

- u heeft tot 1 juli voorrang bij het reserveren van toegangskaarten

- enkele malen per jaar krijgt u op uw e-mailadres onze Nieuwsbrief toegestuurd

 

Vriend worden

 

U kunt zich als Vriend aanmelden via het bestelformulier, via het contactformulier of per post (zie hieronder). Als u het via het bestelformulier doet, kunt u uw bijdrage meteen betalen, eventueel tegelijk met de kaarten die u bestelt. In de andere gevallen krijgt u informatie per retourmail. Zodra wij uw minimumdonatie van € 12,50 hebben ontvangen, bent u ook Vriend van de Beun!


Vragen?

 

Ook die kunt u stellen via het contactformulier of via een mailtje aan onderstaand secretariaatsadres. Vraagt u het liever rechtstreeks? Schiet dan een van onze vrijwilligers aan in het theater. Tijdens elke Vrienden-voorstelling (dus voorstelling door beroepsartiesten) zijn er twee in theater De Beun aanwezig, herkenbaar aan de grote gele button en hun naamkaartje. U kunt natuurlijk ook ons telefonisch steunpunt bellen.

 

Ons mailadres is: secr@vriendenvandebeun.nl

Ons postadres is: Postbus 79, 1850 AB Heiloo

 

Ons bezoekadres is: Bayershoffweg 20, 1852 BB Heiloo

 

Ons telefonisch steunpunt is: 06 3910 1684. 
Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door: