Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan online.

logo
  THEATER DE BEUN HEEFT EEN NIEUWE WEBSITE

De vaste huurders van theater De Beun willen steeds meer samenwerken. Een van de dingen waaruit dat naar buiten toe blijkt, is de nieuwe gezamenlijke website. Die is vandaag gelanceerd. 

 


Inhoudsopgave
Nieuwe website ›
Kirsten op 6 mei ›
Last-minutekorting voor Vrienden ›
Facebooker gezocht ›

Theater De Beun wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De openingstijden zijn dus beperkt tot de tijden van de voorstellingen, plus een uur daaraan voorafgaand. Kaarten voor voorstellingen kunt u daarom het beste via de website bestellen of kopen bij de bibliotheek of bij De Schrijverij in het Stationscentrum. Vanaf een uur voor de voorstelling zijn er tegen contante en liefst gepaste betaling ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa of de bar van het theater.
 

Nieuwe website

De nieuwe website van Theater De Beun is gelanceerd, en daarmee ook de nieuwe website van de Vrienden van de Beun. Er is door bouwer Muismedia en de huurders van het theater hard aan gewerkt, en we zijn trots op het resultaat. Via www.theaterdebeun.nl komt u op de gezamenlijke site van alle huurders van het theater, met de complete agenda van alles wat daar te doen is en de meest recente nieuwtjes daarover. U kunt scrollen en doorklikken naar voorstellingen en organisaties dat het een lieve lust is. En de site is responsive, dat wil zeggen dat het beeld zich automatisch aanpast aan de maat van uw scherm, of dat nu een desktop, een iPad of een telefoon is:


'Onder' de site van het theater 'hangt', net als voorheen, die van de Vrienden van de Beun. Daar kunt u nog altijd komen via www.vriendenvandebeun.nl. U kunt de beide sites onderscheiden aan de kleur van de knoppenbalk: donkerder groen voor het theater, lindegroen voor de Vrienden. Behalve via de rechtstreekse link kunt u in het lindegroen komen door op de homepage van het theater op het lindegroene blok halverwege de pagina te klikken, of op 'meer info' in het carrousel of de agenda. Het deel van de Vrienden zit een beetje anders in elkaar dan voorheen, maar u zult daar snel uw weg vinden.

De vormgeving van deze nieuwsbrief is ook aangepast aan de nieuwe webstijl.

We stellen natuurlijk prijs op uw mening en/of verbetersuggesties. U kunt die doorgeven via het contactformulier.
lees meer ›

Kirsten op 6 mei

De voorstelling Zalf van Kirsten van Teijn kon op 13 januari helaas niet doorgaan. Kirsten was flink ziek. Ze moest ook andere voorstellingen afzeggen. Maar gelukkig komt ze op zaterdag 6 mei alsnog naar theater De Beun!
Aanvang 20.15 uur.

Mensen die via onze website kaarten voor 13 januari hadden besteld, hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad over de nieuwe datum. Anderen hopen we o.m. langs deze weg te bereiken. Wie op 6 mei niet kan, krijgt zijn/haar geld terug. Dat kan door uw kaarten voor 1 maart a.s. in te leveren of op te sturen naar de penningmeester van de Vrienden van de Beun, Bayershoffweg 20, 1852 BB Heiloo. Vergeet niet uw naam, adres en volledige IBAN-nummer daarbij te vermelden!!! De penningmeester betaalt het geld op 2 maart terug.

Er zijn al enkele kaarten teruggebracht, dus er kunnen ook weer kaarten worden besteld. Hier vindt u het bestelformulier.
lees meer ›

Last-minutekorting voor Vrienden

In januari hebben we nog twee voorstellingen van beroepsartiesten te gaan: PAAZ op 27 en Talent on the Move op 28 januari. Beide voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar Vrienden krijgen een speciale last-minutekorting van € 2,50 op de toegangsprijs. Technisch is het voor ons niet mogelijk dit al via het bestelformulier te regelen, dus u moet wel eerst de gewone toegangsprijs van € 15 betalen, maar de penningmeester stort € 2,50 terug. Vergeet dus niet uw Vriendencode te vermelden!

Op de nieuwe website vindt u een trailer van PAAZ. Yora Rienstra speelt de rol van Emma, die een geslaagd leven leidt, met een leuke baan en een vriend - maar ze wil dood. Waarom vindt iedereen dat zo raar?

Bij Holland Dance maken we kennis met jonge topdansers. Talent On The Move presenteert choreografieën van onder andere: hotshots Guy & Roni, Lukas Timulak, Lóránd Zachár, Rafael Bonachela en de wereldvermaarde Jirí Kylián.
Extra: een Meet & Greet met de dansers na afloop.


lees meer ›

Facebooker gezocht


Ons Facebook-account is nog steeds in het ongerede. Onze excuses daarvoor! We blijven ons best doen om u ook langs die weg weer te bereiken, maar we kunnen niet meer in ons account komen. Facebook wil accounts tegenwoordig per se aan particuliere accounts koppelen. Wij willen dat liever niet, en nu kunnen we er niet meer bij om het account nieuw leven in te blazen of desnoods te verwijderen en opnieuw te beginnen.

Ben jij een enthousiaste facebooker die denkt dat je ons probleem kunt oplossen, en zou je in de toekomst wel (samen met anderen) namens de Vrienden van de Beun willen facebooken, meld je dan gerust bij publ@vriendenvandebeun.nl.

Afmelden | Aanmelden | www.vriendenvandebeun.nl
Om de nieuwsbrief goed te blijven ontvangen kunt u publ@vriendenvandebeun.nl aan uw contactlijst toevoegen.