Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan online.

logo
  Stemt u ook op ons?

Het theaterseizoen loopt op z'n eind, en we kijken alweer uit naar het volgende seizoen. In deze nieuwsbrief toch nog een paar belangrijke dingen:

 


Inhoudsopgave
Rabo Clubkas Actie - u kunt nu stemmen! ›
Nieuwe theatergids verschijnt binnenkort! ›
Maar dit seizoen is nog niet afgelopen ›
Twee vrouwen ›

Theater De Beun wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De openingstijden zijn dus beperkt tot de tijden van de voorstellingen, plus een uur daaraan voorafgaand. Kaarten voor voorstellingen kunt u daarom het beste via de website bestellen of kopen bij de bibliotheek of bij De Schrijverij in het Stationscentrum. Vanaf een uur voor de voorstelling zijn er tegen contante en liefst gepaste betaling ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa of de bar van het theater.
 

Rabo Clubkas Actie - u kunt nu stemmen!

Heeft u ook zo’n hekel aan dat gedrang voor de zaaldeuren in Theater De Beun? Wij zouden graag overstappen op een systeem van toegangskaarten met een toegewezen stoelnummer – maar dat kost geld, meer dan we hebben. U kunt ons aan dat geld helpen! Want de Rabo Clubkas Actie is weer van start gegaan. Heeft u een Rabobank-rekening en heeft u een stemcode ontvangen? Wilt u dan op ons stemmen? Dat kan t/m 10 april, en hoe meer stemmen wij krijgen, hoe groter de kans dat we genoeg geld krijgen om het bestelsysteem aan te passen!

Kijk ook op onze Facebook-pagina! Daar verloten we twee kaarten voor Wouter Hamel in het kader van deze actie.Nieuwe theatergids verschijnt binnenkort!

Op 3 mei wordt hij weer huis aan huis bezorgd: de nieuwe theatergids! Een week eerder krijgen de Vrienden van de Beun hem thuisbezorgd. Eén ding kunnen we alvast verklappen: het is weer een prachtig programma geworden. Vrienden hebben zoals gewoonlijk tot 1 juli voorrang bij het reserveren van kaarten. Hebt u de gids op de een of andere manier gemist? Na 3 mei staat hij ook op onze website, www.vriendenvandebeun.nl.Maar dit seizoen is nog niet afgelopen

Maar ook het resterende programma van dit seizoen is nog alleszins de moeite waard:
  • 15 april: Gouwe Ouwe – een komedie met Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij – LAATSTE KAARTEN!
  • 19 april: Erik van Muiswinkel – uitverkocht!
  • 22 april: Wouter Hamel en band: pakkende, zelfgeschreven songs op het snijpunt tussen pop en jazz – nog veel te weinig kaarten verkocht!
  • 2 mei: Twee vrouwen – naar het boek van Harry Mulisch. Zie ook het volgende artikeltje.
  • 6 mei: Kirsten van Teijn met ‘Zalf’ – de voorstelling die in januari werd afgelast. Nu weer enkele kaarten verkrijgbaar!

Hier vindt u het bestelformulier.
Twee vrouwen

Dinsdag 2 mei 2017, 20.15 uur:
Afmelden | Aanmelden | www.vriendenvandebeun.nl
Om de nieuwsbrief goed te blijven ontvangen kunt u publ@vriendenvandebeun.nl aan uw contactlijst toevoegen.