Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan online.

logo
  NIEUWE THEATERGIDS VERSCHENEN

De theatergids voor het seizoen 2017-2018 is uit! De gids valt een dezer dagen bij alle Vrienden (donateurs), Steunpilaren en sponsors in de brievenbus en wordt op 3 mei huis aan huis bezorgd in het hele verspreidingsgebied van de Uitkijkpost. Hartelijk dank daarvoor weer aan de tientallen vrijwillige bezorgers!

 

De gids bevat ook weer een complete jaaragenda van alles wat er komend seizoen in Theater De Beun gaat gebeuren (voor zover nu bekend). 

 

En natuurlijk vindt u het nieuwe programma ook op onze website. Reserveren kan ook via de website.

Iedereen kan reserveren, Vriend of niet, maar Vrienden hebben tot 1 juli voorrang bij de toewijzing van kaarten.


Inhoudsopgave
WEER GROTE NAMEN IN DE BEUN ›
OUDE SEIZOEN NOG NIET AFGELOPEN ›

Theater De Beun wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De openingstijden zijn dus beperkt tot de tijden van de voorstellingen, plus een uur daaraan voorafgaand. Kaarten voor voorstellingen kunt u daarom het beste via de website bestellen of kopen bij de bibliotheek of bij De Schrijverij in het Stationscentrum. Vanaf een uur voor de voorstelling zijn er tegen contante en liefst gepaste betaling ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa of de bar van het theater.
 

WEER GROTE NAMEN IN DE BEUN

Onze programmacommissie is er opnieuw in geslaagd het komende theaterseizoen een paar grote namen naar Heiloo te halen. Wat te denken van de cabaretiers Van der Laan & Woe, Yentl & De Boer, Pieter Derks en Ali B? En dat zijn ze nog lang niet allemaal! De bordjes ‘Uitverkocht’ kunnen al bijna worden opgehangen.

Maar er is natuurlijk veel meer. Een greep uit het aanbod:

  • het toneelstuk 'Ma' naar het boek van Hugo Borst over zijn dementerende moeder, gespeeld door Eric Corton.
  • een kindervoorstelling door Dirk Scheele
  • en veel muziek: Marcel de Groot, Joost Spijkers, Mike Boddé & Mike del Ferro, Mathilde Santing en Fernando Lameirinha (samen!), Daniël Lohues, en nog vele, vele anderen.
Het Vrienden-seizoen wordt spetterend geopend door Het Groot Niet te Vermijden - u krijgt er al zin in als u ze op de voorpagina van de gids ziet!

De nieuwe theatergids ziet er weer geweldig uit. Ga er vast lekker in grasduinen, en wacht niet te lang met reserveren!


lees meer ›

OUDE SEIZOEN NOG NIET AFGELOPEN

Maar het oude seizoen is nog niet afgelopen. Er zijn nog drie voorstellingen van beroepsartiesten:
Wouter Hamel (22 april), Twee Vrouwen (2 mei - met o.a. Renée Soutendijk) en Kirsten van Teijn (6 mei).

Meer informatie vindt u hier.

Voor alle voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Omdat dat allemaal al vrij gauw is, kunt u voor kaarten het beste even bellen met ons Steunpunt Kaartverkoop: tel. 06 3910 1684.Afmelden | Aanmelden | www.vriendenvandebeun.nl
Om de nieuwsbrief goed te blijven ontvangen kunt u publ@vriendenvandebeun.nl aan uw contactlijst toevoegen.