Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan online.

logo
  Al kaarten gereserveerd?

Eind april verscheen onze theatergids voor 2017-2018, en sindsdien hebt u al massaal kaarten besteld. Voor één voorstelling zelfs té massaal...

 

De reserveerperiode loopt tot 1 juli. Daarna krijgt u bericht welke kaarten u zijn toegewezen. Vervolgens mag u de u toegewezen kaarten betalen. Graag voor 15 augustus, zodat wij genoeg tijd hebben om ze te printen en in de honderden enveloppen te stoppen. Want onze vrijwilligers zitten deze zomer niet stil! Om hen een handje te helpen verzoeken we u de betaalde kaarten zelf te komen ophalen op Uit&Zo, op zaterdag 2 september aan de Westerweg.

 

Daarbij is er ditmaal ook een optreden van de band Collectief Explosief - met de winnares van de Rabobank Cultuurprijs Podiumkunsten, Maya Link - die op 8 april 2018 naar De Beun komt. Nadere info over Uit&Zo volgt nog!

 

 


Inhoudsopgave
GEEN VAN DER LAAN & WOE MEER BESTELLEN! ›
MAAR ER IS MEER DAN CABARET ›
VRIJWILLIGERS GEZOCHT ›

Theater De Beun wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De openingstijden zijn dus beperkt tot de tijden van de voorstellingen, plus een uur daaraan voorafgaand. Kaarten voor voorstellingen kunt u daarom het beste via de website bestellen of kopen bij de bibliotheek of bij De Schrijverij in het Stationscentrum. Vanaf een uur voor de voorstelling zijn er tegen contante en liefst gepaste betaling ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa of de bar van het theater.
 

GEEN VAN DER LAAN & WOE MEER BESTELLEN!

Voor de try-out van Van der Laan & Woe op 14 november zijn al zoveel kaarten besteld dat we moeiteloos een tweede avond zouden kunnen vullen. We hebben de mannen gevraagd of ze een tweede voorstelling in Heiloo wilden geven, maar hun agenda zat al te vol, dus dat is helaas niet gelukt. We zullen dus veel liefhebbers van Van der Laan & Woe moeten teleurstellen, zelfs Vrienden! Wie geen kaarten krijgt toegewezen, komt automatisch op de wachtlijst terecht, en daarbij behouden Vrienden hun voorrang. Op dit moment is er al een wachtlijst van bijna 300 mensen. Het heeft dus geen zin meer om kaarten voor deze voorstelling te reserveren. Mocht u het ergens anders willen proberen: hier vindt u de speellijst van Van der Laan & Woe.

Vrienden die buiten de boot gaan vallen, hebben hierover per mail al een voorberichtje van ons gehad. Als u dus Vriend bent, niets hebt gehoord en zeker weet dat u al vóór 9 mei kaarten voor Van der Laan & Woe hebt besteld, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wilt u exact weten hoe u ervoor staat, dan kunt u dat navragen via een reply op deze nieuwsbrief.

Ook de andere cabaretvoorstellingen lopen erg goed. Pieter Derks, Yentl & De Boer en Ali B raken ook zeker uitverkocht, Jan Beuving waarschijnlijk ook - maar daarvoor hoeven we tot op heden geen Vrienden teleur te stellen (wel niet-Vrienden). Alleen voor Eva Crutzen en Vrouw Holland zijn nog iets meer kaarten voorradig. Dus als u Vriend bent, maar nog geen bestelling hebt gedaan, wacht dan niet te lang meer!


lees meer ›

MAAR ER IS MEER DAN CABARET

We hebben ook veel muziekvoorstellingen komend seizoen, variërend van klassiek tot souljazz. Voor de meeste hiervan zijn nog kaarten verkrijgbaar: Het Groot Niet te Vermijden, Marcel de Groot, Joost Spijkers, Jan Rot, Regina Aalbrink, Thijs Borsten, Mathilde Santing en Fernando Lameirinhas, Mike Boddé en Mike del Ferro, René van Kooten & Shifting Daylight, Collectief Explosief, Karsu en Daniël Lohues. Kijk hier voor meer informatie. U kunt sorteren op muziek - maar natuurlijk ook op andere soorten theater!


Karsu (foto Murat Kivrak)


VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Zoals u weet is theater De Beun zo ongeveer het enige theater in Nederland dat vrijwel uitsluitend op vrijwilligers draait. De Stichting Vrienden van de Beun verzorgt jaarlijks 20 tot 25 voorstellingen door beroepsartiesten in dit theater. Wij doen dat met ca. 15 tot 20 vrijwilligers, in een prettige, ontspannen, vriendschappelijke sfeer.

Hier meer over onze organisatie.


Ons team kan momenteel versterking gebruiken op de volgende terreinen:
  • Boekhouding
  • Sponsor- en donateurscontacten
  • Notuleren bestuursvergaderingen
  • Pers en publiciteit
Als het u leuk lijkt om ons team te versterken, stuur dan een kort cv en uw telefoonnummer naar onze voorzitter, voorz@vriendenvandebeun.nl, dan nemen we contact met u op.
Afmelden | Aanmelden | www.vriendenvandebeun.nl
Om de nieuwsbrief goed te blijven ontvangen kunt u publ@vriendenvandebeun.nl aan uw contactlijst toevoegen.